Over mij___

[De fotograaf: Kurt Lapere
Mijn missie: pure beelden die blijven spreken]

KURT LAPERE FOTOGRAFIE

Dit ben ik...

Kurt. 50-something. Gebeten door de reismicrobe en muzikant in hart en nieren.

Al heel lang ben ik gefascineerd door fotografie. Tot enkele jaren geleden bleef dat beperkt tot reisfoto’s van bijzondere plekken en mensen in verre continenten. Toen begon ik avondlessen fotografie te volgen, daarna ook een cursus Photoshop en Lightroom. De voorbije jaren stonden workshops in binnen- en buitenland, specifiek gericht op communie- en portretfotografie, met stip in mijn agenda.

Ook concertfoto’s weten me te boeien, en als huisfotograaf bij de jeugdacademie van een voetbalclub ben ik heel actief in het schieten van actiefoto’s op het sportterrein. Jawel, ik heb mijn ding gevonden en ben benieuwd wat ik voor jou kan betekenen!

Klanten vertellen

Reacties van klanten

Al enkele fotoshoots achter de rug met Kurt. Dit verliep steeds supervlot! Kurt kan heel rustig omgaan met kinderen. Zijn foto’s zijn dan ook heel spontaan en heel mooi van kwaliteit. Telkens zijn we opnieuw verbaasd van de prachtige resultaten! Een topfotograaf die zijn vak kent! Dankjewel!

Delfine

Enkele weken terug een hele toffe shoot gehad op een geweldige locatie! Wij zijn superblij met de reeks foto’s die we ontvangen hebben. Helemaal naar de zin van mijn zoontje! Een aanrader!

Kirsten

Einde van de zomer, mooi weer en een prachtlocatie voor een fotoshoot. Kurt wist de mooiste plekjes te ontdekken, speelde met de vele lichtschakeringen en vond de juiste match met mijn zoontje Achilles. Op een speelse manier kwamen we tot een uitgelezen collectie van prachtige beelden. We kijken uit naar een volgende shoot bij Kurt. Meer dan de moeite waard!

Ilse

Mijn kinderen voelden zich meteen heel erg op hun gemak. Ze mochten gewoon zichzelf zijn en lekker buiten spelen. Poseeropdrachten worden op een duidelijke en ontspannen manier gegeven zodat de kids meteen weten wat er van hen verwacht wordt. De fotoshoot leverde ontspannen en frisse beelden op. Een echte aanrader!

Lena

Simon vond de shoot met Kurt heel leuk ondanks het koude weer. Hij mocht in plassen springen en gek doen. De foto’s die volgden waren dan ook heel leuk en spontaan, net zoals Simon echt is! Nogmaals bedankt voor de leuke namiddag en de mooie resultaten.

Vanessa

Onze zoon en dochter genoten van een super fotoshoot met Kurt. Hij had heel veel geduld en de kinderen waren echt op hun gemak. De skatefoto’s van Siebe en de acrofoto’s van Hilke waren echt prachtig!

Manja

Vorig jaar een fotoreportage laten maken voor het lentefeest van mijn zoon. Ontzettend coole, verrassende en stijlvolle foto’s! Kurt vindt het helemaal niet erg om op zijn rug op het natte gras te gaan liggen om dan toch die prachtige foto te maken, die uiteindelijk ook ongelooflijk mooi en speciaal is 🙂 Reportage voor kleine broer in ondertussen ook geboekt!

Kirstin

Vorige zomer heb ik samen met mijn vriend een fotoshoot geboekt. We waren bang dat het misschien wat ongemakkelijk zou zijn als koppel, maar dat was het niet. Kurt heeft een mooie locatie voorgesteld en had toffe ideeën. We hebben een paar keer goed gelachen en het leverde ons mooie herinneringen op: mooie foto’s met warme kleuren en oog voor detail!

Roxanna